Daarnaast staat ons land staat bekend om zijn goed georganiseerde sociale zekerheid. Mensen die hun werk verliezen, ziek worden of getroffen worden door een ongeval of door andere problemen, vallen op die manier niet uit de boot.

Liberant geeft u antwoord op al uw vragen rond de organisatie van werk. Zowel werkgevers en sociale secretariaten als werknemers of steuntrekkenden kunnen op onze diensten beroep doen.

Dit gaat van het geven van advies en het opmaken van alle mogelijke contracten (arbeidscontract, arbeidsreglement, policies onder alle mogelijke vormen) tot het bijstaan in procedures, niet enkel tussen werkgevers en werknemers, maar ook tegen de overheid als het gaat over het vrijwaren van uw sociale rechten.

Tot slot besteden we aandacht aan alle mogelijke vormen van samenwerking op zelfstandige basis.

  • Bent u werkgever of sociaal secretariaat?

    Meer info
  • Bent u werknemer?

    Meer info
  • Bent u op zoek naar bijstand binnen de sociale zekerheid?

    Meer info

Marc Buyens, specialist in arbeidsrecht

Marc Buyens behaalde in 1987 met onderscheiding het diploma van licentiaat in de rechten, gevolgd door een diploma met onderscheiding in het notariaat in 1988. Sinds zijn inschrijving bij de balie te Antwerpen ging hij zich specialiseren in het sociaal recht in al zijn facetten, steeds zonder hierbij het grotere geheel uit het oog te verliezen.

De complexiteit van onze maatschappij maakt het noodzakelijk om correcte informatie in te winnen en u grondig voor te bereiden, ook wanneer alles niet loopt zoals gepland. Marc Buyens wil u hierbij vanuit zijn professionele kennis begeleiding, bijstand en verdediging bieden op alle terreinen van het arbeidsrecht en het sociale zekerheidsrecht. 

Mede vanuit zijn opleiding in het notariaat kan u eveneens bij hem terecht voor het opstellen van uw dagelijkse en professionele contracten, evenals voor problemen inzake familierecht en familiaal vermogensrecht. Jarenlange ervaring binnen de verzekeringssector zorgde ook voor een gedegen kennis van het aansprakelijkheidsrecht.

Contacteer Marc Buyens
Marc Buyens advocaat Antwerpen Arbeidsrecht